Procurement Services

 

Het team van Procurement Services bestaat uit louter senior inkoopprofessionals. Zij hebben ruime ervaring in NPR inkoop, contractimplementatie en inkoopoutsourcing.

 

blom.png

Inkoop is mijn vak; dat doe ik al meer dan 20 jaar met erg veel drive ! Als Manager Inkoop deed ik ervaring op bij onder meer Arbo Unie, Roto Smeets De Boer, EMI en Zwolsche Algemeene. Verschillende bedrijven met specifieke inkoopbehoeftes. Een inkooptraject doe je samen, met de klant en met een team. Het doel: een passende leverancier kiezen tegen de juiste condities. Pas als dat rond is en goed geïmplementeerd, ben ik tevreden.

Daarnaast zorg ik dat bij Procurement Services de raamcontracten met de leveranciers op orde zijn.

~ Bekijk het profiel van Jurrian op Linkedin of stuur een e-mail.

vanbree

Vanuit inkoop ben ik vaak de intermediair tussen de klantorganisaties en de leveranciers. Het zorgdragen voor een goede aansluiting van de behoefte van mijn klant aan de juiste kennis, ervaring en de beste leverancier is een hele mooie uitdaging. Bij Procurement Services is dat de dagelijkse gang van zaken. En dat bij zeer diverse klanten in uiteenlopende branches. Adviseren en meedenken, over de gehele keten, de lange termijn en alle facetten van de klant in ogenschouw houdende, resulterend in het optimale resultaat. Dat is mijn drive. Mijn ruim 18 jaar ervaring in inkoop en logistiek en een passie voor het inkoopvak zet ik daar graag bij in.

~ Bekijk het profiel van Ruud op Linkedin of stuur een e-mail.

 

claassen.png.png2

Binnen de internationale wereld van NXP – voormalig Philips – Semiconductors heb ik me het vak van NPR-inkoop met veel plezier eigen gemaakt. Ik neem graag initiatief om een inkooptraject structuur en richting te geven, zodat uiteindelijk de klant enthousiast is over de resultaten. Als leveranciers daarna met overtuiging aan de slag gaan om gedane beloftes waar te maken ben ik helemaal in mijn nopjes. Ik heb ervaren dat er op NPR-inkoop vaak substantieel bespaard kan worden, echter dit mag nooit ten koste gaan van de kwalitatieve behoeftes van de klant.

Als project manager bij Procurement Services werk ik samen met veel verschillende mensen en professionals in zeer diverse omgevingen en vakgebieden – echt een bron van energie en inspiratie!

~ Bekijk het profiel van Muriel op Linkedin of stuur een e-mail.

 

vandelft

De meest optimale deal maken voor de klant en zijn bedrijf. Dat is wat mij drijft. Samen werken aan kostenbesparingen, kwaliteitsverbeteringen en efficiencyverhoging. Met bijna 20 jaar ervaring in het inkoopvak heb ik de meest uiteenlopende organisaties en markten leren kennen. Van Philips en Sligro tot Intervet en Nozema. De resultaten moeten tastbaar en voelbaar zijn, zodat de organisatie ontzorgd is en zich weer kan richten op haar core business. Na afronding en implementatie van een project, samen met het inkoopteam kunnen zeggen: “dat hebben wij samen toch maar mooi bereikt!” Klanten die ook ruim na de implementatie blij en geholpen zijn met de nieuwe afspraken. Dat is de kick.

~ Bekijk het profiel van Suzanne op Linkedin of stuur een e-mail.

 

doornbos.png

Ik ben een geboren dienstverlener. Misschien dat ik juist daarom veel inkoopervaring binnen de internationale hotellerie heb opgedaan. Ik ondersteun graag en ben als vanzelf vaak klankbord. Ik ben een analist pur sang en ik creëer graag overzicht, zodat ik goed voorbereid kan onderhandelen.
’s Morgens op het Mediapark en ’s middags bij een binnenvaartrederij; de diversiteit in mijn werk is wat me zo enthousiast houdt. Ik leg de lat hoog en ben pas tevreden als mijn opdrachtgever dat is. En als het target is gehaald natuurlijk!

~ Bekijk het profiel van Carola op Linkedin of stuur een e-mail.

heijmans.png

Ik werk graag samen in een inkoopteam met de klant. Ik ben vooral tevreden als de klant na twee tot drie jaar na implementatie van het inkooptraject nog steeds content is. Bijzonder graag zet ik mijn tanden in problemen rond het veranderen van de bestaande werkwijze en gewoontes. Naast besparingen leidt dit vaak tot procesverbeteringen en verrassende inzichten.

Als directielid van het inkoopadviesbureau Compendium en als hoofd inkoop bij PCM Uitgevers deed ik ruime ervaring op. Ook wat ik in verkoop functies leerde in de olie-, telecom- en internetindustrie zet ik nu in bij Procurement Services.

~ Bekijk het profiel van Martijn op Linkedin of stuur een e-mail.

heitbrink.png

Ik haal graag de laatste twijfels weg bij opdrachtgevers door ze te laten ondervinden dat mijn kennis en ervaring een betere deal opleveren. Niet door het hard te roepen maar, Tukker eigen, door het gewoon te doen. Samenwerken zit in mijn DNA. Ik houd van pragmatiek, tempo houden en resultaten boeken. Wij bepalen de koers. Jij stuurman en ik schipper. Als het even kan planerend over de finish.

Uiteraard met Beerenburg in de haven.

~ Bekijk het profiel van Martijn op Linkedin of stuur een e-mail.

jonkers 002

Inkoop is mijn passie!

Het continue zoeken naar toegevoegde waarde om direct het bedrijfsresultaat te verbeteren is hetgeen wat mij drijft. Met meer dan 15 jaar internationale Inkoopervaring en met veel drive en plezier heb ik in de sectoren Horeca & Facilitaire dienstverlening gewerkt. Bij bedrijven als Compass Group, Starbucks en Autogrill/HMSHost, waar de tevredenheid van de gast (klant) hoog in het vaandel staat.

Als we gezamenlijk de juiste leverancier met de best passende voorwaarden selecteren, dan zal inkoop voor u geen zorg meer zijn.

 ~ Bekijk het profiel van Michel op Linkedin of stuur een e-mail.

vanputten

Als je het beste uit mij wilt halen… laat je mij gewoon mijn gang gaan. Plezier in mijn werk hebben dat is voor mij belangrijk.  Dan voel ik mij als een vis in het water.

Ik heb brede kennis- en ervaring opgedaan als directiesecretaresse en accountmanager in verschillende branches (o.a. hotellerie, scheepvaart, kunst- en relatiegeschenken). Ik ben dus gewend om de zaken te regelen. Geef mij een berg  contracten en ik zorg ervoor dat alles duidelijk en inzichtelijk voor je wordt.  Ik houd van open communicatie en vind klantcontact erg belangrijk. Het is prettig om te weten voor wie je werkt en wat je van elkaar mag verwachten.

Bij mij gaat de kurk van de fles als mijn klanten tevreden zijn!

~ Bekijk het profiel van Sigrid op Linkedin of stuur een e-mail

 

Ribberink 002

Als nuchtere gedreven Drent ben ik voor de klant altijd op zoek naar best value oplossingen.  Een goede samenwerking is voor mij daarbij de sleutel. Door de juiste kennis binnen het inkoopteam te combineren met een goede analyse op de huidige situatie, komen wij samen tot mooie resultaten. Meestal met verbeterde kwaliteit, vermindering van risico’s, hogere efficiency en uiteraard een financiële besparing. Mijn ervaring met NPR/secondaire Inkoop heb ik voornamelijk opgedaan bij de internationale investeringsmaatschappij CRH plc., waar ik ruim 7 jaren werkzaam ben geweest.

~ Bekijk het profiel van Jeroen op Linkedin of stuur een e-mail.

 

roelofs

Ik was al twee jaar klant toen ik overstapte naar Procurement Services. De ondernemersgeest en work hard, have fun-uitstraling werkten zeer aanstekelijk. Ik ben een generalist, dus de diversiteit aan mensen, organisaties en inkoopmarkten passen bij mij. Mijn voorliefde voor de maakindustrie is waarschijnlijk ontstaan toen ik bij Inbev werkte. Ik wil resultaten laten zien en de besparingen gaan, als het even kan, hand in hand met kwaliteitsverbeteringen. Als echte Brabander bouw ik vanuit de vestiging Eindhoven onze klantportfolio in het zuiden van Nederland verder uit.

~ Bekijk het profiel van Luc op Linkedin of stuur een e-mail.

vanrooy.png

Inkoop is kwaliteit verhogen, proces vereenvoudigen of kosten verlagen en vaak alle drie tegelijk! Ik ben er ingerold na 5 jaar AEX en verschillende functies in ICT- en projectmanagement bij NDC|VBK. Het onderwerp van de inkoop maakt niet zoveel uit. Bij de noordelijke klanten varieert dat van energie tot verzekeringen. Bij de grotere landelijke klanten word ik vooral ingeschakeld voor complexe ICT-vraagstukken. Altijd probeer ik in een informele setting naar een praktische oplossing te werken. Als we dan gezamenlijk tot een uitstekend resultaat zijn gekomen, heb ik weer een goede dag!

 ~ Bekijk het profiel van Marco op Linkedin of stuur een e-mail.

seltenrijch.png

Geboren, getogen en nog steeds wonend in Rotterdam houd ik van aanpakken. Korte lijnen, directe statements en geen overtollige ballast aan presentaties. Samen met mensen uit alle lagen in de organisatie wil ik verbeteringen doorvoeren. En niet alleen op de prijs: een langdurige relatie tussen klant en leverancier moet het eindresultaat zijn. Mijn achtergrond ligt in de dynamische transportwereld en mijn collega’s weten dan ook alle vragen over dit onderwerp feilloos in mijn richting te sturen.

~ Bekijk het profiel van André op Linkedin of stuur een e-mail.

vossen 01

Wat mij drijft is verbeteringsmogelijkheden identificeren en deze samen met de klant doorvoeren. Mijn achtergrond ligt in supply chain management gecombineerd met een ruime inkoopervaring binnen uiteenlopende organisaties. In de laatste jaren heb ik mij toegelegd op de inkoop van externe arbeidscapaciteit bij KPN, in de breedste zin van het woord. Ik heb ervaren dat er altijd ruimte voor verbetering is. Of het nu gaat om de kwaliteit van de dienstverlening, een procesverbetering, meer flexibiliteit voor de organisatie of structurele kostenverlaging. Wanneer we samen de juiste leverancier selecteren, dan levert een transparante manier van samenwerken in de jaren daarna uiteindelijk de beste resultaten op. Voor zowel klant als leverancier!

~ Bekijk het profiel van Maikel op Linkedin of stuur een e-mail.


Terug naar boven